Полицията в Лос Анджелис съобщи, че е започнала разследване на

...
Полицията в Лос Анджелис съобщи, че е започнала разследване на
Коментари Харесай

Полицията в Лос Анджелис започва разследване на смъртта на Матю Пери

Полицията в Лос Анджелис заяви, че е почнала следствие на гибелта на артиста Матю Пери. Звездата от хитовия ефирен ситком „ Приятели “, умря ненадейно през октомври предходната година от остри странични резултати на веществото кетамин. Разследването ще изследва по какъв начин холивудската звезда се е сдобила с анестетика кетамин, открит в организма му, освен това в такива дози.

Като фактор, съдействал за гибелта на Пери, която тогава беше оповестена за акцидент, беше посочено и удавяне.

В изказване до медиите във вторник полицейското ръководство на Лос Анджелис удостовери, че работи с Агенцията за битка с опиатите и Пощенската ревизия на Съединени американски щати по следствието на гибелта на 54-годишния мъж. Не е ясно до каква степен е стигнало следствието, нито кой е бил разпитан в границите на него.

През декември правосъдният доктор на окръг Лос Анджелис съобщи, че в кръвнатапроба на Матю Пери след гибелта са открити „ високи равнища на кетамин “.

Старши заместник-съдебният доктор в Ел Ейдобави, че други фактори, съдействали за гибелта му, са коронарната болест и въздействието на бупренорфина, който се употребява за лекуване на разстройства, свързани с използването на опиати.

Преди гибелта си Пери е получавал лекуване с кетамин под медицински надзор за меланхолия и тревога, макар че в отчета се отбелязва, че последното предписано му лекуване с кетамин е било седмица и половина преди гибелта му.

На върха на славата си Пери се бори със зависимостта си от болкоуспокояващи и алкохол и неведнъж посещава рехабилитационни клиники. През 2016 година той съобщи пред BBC Radio 2, че не може да си спомни три години от фотосите по време на „ Приятели “, поради пиенето и опиатите.

След опитите за лекуване той написа в записките си, че от 2001 година насам е най-вече изтрезнял - „ като се изключи към 60 или 70 злополуки “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР