Двамата така или иначе вече фактически са си осигурили партийната

...
Двамата така или иначе вече фактически са си осигурили партийната
Коментари Харесай

Байдън и Тръмп спечелиха в Кентъки и Орегон на финалната права

Двамата по този начин или другояче към този момент в действителност са си обезпечили партийната номинация и в този момент те само би трябвало да бъдат публично одобрени от най-висшия партиен конгрес на партиите си.

 

Тези последни вотове от първичната конкуренция, които към този момент са чиста условност, дават опция на двамата кандидати да си обезпечат още някой и различен пратеник за националната конференция на партията си, само че и да си сверят часовника за настроенията и настройките измежду твърдото ядро гласоподаватели на демократите и републиканците в края на първичната конкуренция за президентските избори.

 

Дори и откакто отстраниха противниците си и в действителност си осигуриха номинациите на партиите си, Байдън и Тръмп не престават да срещат вътрешнопартийна опозиция по разнообразни въпроси. Срещу демократа се надигнаха протестни гласове поради политическия му курс във връзка с войната Израел - " Хамас ", до момента в който в тази ситуация с републиканеца към момента има хиляди хора, които не престават да гласоподават за от дълго време отказалата се от конкуренцията Ники Хейли.

 

След вчерашните избори остават още осем вота от първичната конкуренция: за демократите в Айдахо, окръг Колумбия, Гуам и Вирджинските острови, както и за двете партии в Монтана, Ню Джърси, Ню Мексико и Южна Дакота.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР