Министър-председателят на Сингапур Лорънс Уонг обещазадълбочено разследване“ на инцидента, няколко

...
Министър-председателят на Сингапур Лорънс Уонг обещазадълбочено разследване“ на инцидента, няколко
Коментари Харесай

Изплащат обезщетения след инцидента по време на турбуленция на сингапурските авиолинии

Министър-председателят на Сингапур Лорънс Уонг обеща„ задълбочено следствие “ на случая, няколко часа откакто 143 пасажери и екипаж бяха върнати в Сингапур от Банкок поради турбуленция. При случая почина английски жител, а други 30 пасажери бяха ранени. 7 души са с заплаха за живота.

Сингапурското бюро за следствие на сигурността на превоза ще организира „ задълбочено следствие “, сподели още министър-председателят.

„ Още един път изричам най-дълбоките си съболезнования на фамилията и околните на починалите. Също по този начин се надявам и се апелирам ранените да се възстановят и да се завърнат скоро вкъщи ", сподели той.

Вече е ясно, че самолетът на Сингапурските авиолинии е навлязъл във въздушен джоб над Мианма е почнала извънредно мощна турбуленция. Всеки без колан на процедура се е озовал във въздуха. По това време екипажът е сервирал закуската, по тази причина и огромен брой пасажери са ранени.

Бибиси показва, че 73-годишният британец, който почина при случая, най-вероятно е получил инфаркт.

Разследващите от Сингапур и Съединени американски щати, където е основана компанията Boeing, производител на въпросния аероплан, са изпратили чиновници, които да проучат събитията на случая.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР