Преди време ви припомнихме народната мъдрост, че кръвта вода не

...
Преди време ви припомнихме народната мъдрост, че кръвта вода не
Коментари Харесай

Емоционален февруари за Венета Райкова с три важни събития и все около сина ѝ Патрик

Преди време ви припомнихме националната мъдрост, че кръвта вода не става, а мотивът тогава беше журналистът и публицист Венета Райкова, която се похвали, че синът ѝ Патрик написа своята първа книга.

Виж още: Кръвта вода не става: Синът на Венета Райкова с хартиен дебют! Майка му - с думи на горделивост

Тогава тя сподели и датата на книжната премиера - 18 февруари, когато е и рожденият ден на Патрик. Е, периодите ще бъдат спазени и " Джордж и вълшебните камъни " ще излезе точно тогава.

Виж още: Венета Райкова се хвали с подарък от Патрик - синът ѝ е същински благородник

" Голям ден!! Книгата на Патрик влезе в печатницата и приключи първи период на четвърти клас с шестици по всички предмети, цялостен първенец ", похвали се гордата майка в Instagram.

Виж още: Истинска обич и привличане години след началото на връзката? Ето каква е формулата за Теа и Наум

В поредност от фотоси и видеа от печатницата Венета Райкова документира старта на печата на корицата на книгата, който е даден точно от 10-годишния Патрик.

Виж още: Биляна Лазарова изненада всички от Доминикана - в напреднала бременност е!

Самата Венета Райкова има зад тила си няколко романи. Това са " Триумфът на кучките ", " Завист ", " Скандал ", " Вендета " и " Инсомния ". Въпреки рецензиите в областта на литературата романите на журналистката се радват на нечуван интерест.

Виж още: Азис описа тежката си орис на целия свят, почнал работа на 10 години

Патрик е единственото дете на Венета Райкова. То е от връзката ѝ с риалити героя и предприемач Тихомир Георгиев. Въпреки че двамата се разведоха неотдавна, те са в положителни връзки, каквито се зарекоха да запазят, в името на сина им. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР