Преди време писахме за Dame - компания, специализирана в производството

...
Преди време писахме за Dame - компания, специализирана в производството
Коментари Харесай

Секс съветите, Алекс Файн и връзката между вечерята, секс играчките и добрия секс

Преди време писахме за Dame - компания, профилирана в производството на секс играчки за дами. Основателката й и квалифициран сексолог Алекс Файн споделя пред A Cup of Jo няколко трика, които ще създадат интимните ни прекарвания по-пълноценни.

Подходящо осветяване

Заобикалящата среда въздейства непосредствено на настроението ни за секс - то мигновено ще се изпари, в случай че спалнята е окъпана в ярка светлина. Файн поучава да използваме димиращо осветени за това помещение или даже да хвърлим цветна дреха върху блестящо светещия лампион.

Секс преди вечеря

Препълненият корем и няколко чаши алкохол мъчно влизат в графата " афродизиак ". Затова сексоложката предлага да се опитаме да преместим времето за секс преди вечеря.

Играчки за огромни

Секс играчките не са табуто, което са били в предишното. Сега те са част от любовната игра на двойки от всякаква възраст и пол. Дават и опция да опознаем по-добре потребностите си и нещата, които ни харесват (или пък не) в секса.

Използване на възглавница

" Хората не осъзнават, че да задържиш тялото си в избрана позиция лишава сила. А сходно напрежение понижава опцията ни да се отпуснем и любуваме на момента. Затова експериментирайте с потреблението на възглавница, с цел да задържите тялото си под избран ъгъл ", поучава Файн.

Без да броим

Колко пъти съм правил секс тази седмица? А този месец? Воденето на сходна " статистика " внася напрежение във връзката. А щастливата връзка е друга за другите хора - честотата на половите актове не е знак за това дали тя е здрава или не. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР