Яростни гръмотевични бури ще разтърсят големи части от Обединеното кралство

...
Яростни гръмотевични бури ще разтърсят големи части от Обединеното кралство
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Точната дата на последните гръмотевични бури, които ще разтърсят Великобритания преди 23C sizzle

Яростни гръмотевични стихии ще раздрусат огромни елементи от Обединеното кралство през идващите дни - макар превъзходните слънчеви заклинания и температури от 23C.

Последно зрелищната седмична буря - когато температурите надвишиха 25C в Herstmonceux, Източен Съсекс и елементи от Лондон - ще заплаши да се върне през идната седмица, споделят синоптиците, само че не и преди лъжливите стихии да влязат от юг.

Mirror описа по какъв начин първата партида от най-новите стихии ще дойде този следобяд и ще се задържи през цялата нощ, само че новите прогнози демонстрират, че те ще се върнат в събота следобяд за доста райони, изключително Югозападна Англия. Нови метеорологични карти демонстрират, че най-силните стихии ще бъдат в Девън към 19:00 часа в събота и елементи от междинен Уелс, в това число Поуис, по-късно вечерта.

Части от Дорсет, Съмърсет, Уилтшър, Южен Уелс и Херефордшър също ще бъдат наранени от гръмотевичните стихии, които синоптиците от Netweather споделят, че ще се появят, тъй като нахлуващият въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР