Когато Меган Маркъл и принц Хари бяха работещи членове на

...
Когато Меган Маркъл и принц Хари бяха работещи членове на
Коментари Харесай

Хари и Меган трябваше да върнат £7 милиона под формата на сватбени подаръци, но запазиха подаръците от Нигерия

Когато Меган Маркъл и принц Хари бяха работещи членове на кралското семейство и се радваха на преимуществата на финансирането от данъкоплатците, имаше доста правила, които трябваше да вървя след.

Въпреки това, когато се отдръпнаха през 2020 година и взеха решение да работят за „ финансова самостоятелност “, животът им се трансформира и доста от протоколите, с които в миналото са били обвързани, към този момент не се ползват за тях – в това число приемането на дарове.

Членовете на кралското семейство би трябвало да съблюдават доста строги правила, когато става въпрос за приемане на дарове или дарове от членове на обществото и частни компании - това е, с цел да се подсигурява, че подаръкът няма да компрометира самите кралски особи, и затова това предписание пази и институцията на монархията като цяло.

Сега частни лица, Меган и Хари към този момент не би трябвало да се тормозят за спазването на този тип предписание, съгласно което трябваше да върнат сватбени дарове на стойност £7 милиона през 2018 година - тъй като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР