Преди седмица в столицата бе открит официално нов представителен център

...
Преди седмица в столицата бе открит официално нов представителен център
Коментари Харесай

Четвърти дилър и нов шоурум за Opel в София

Преди седмица в столицата бе открит публично нов внушителен център на Opel. „ Ню Ийст” е най-новата перла в короната на „ Тандер Корпорация” и четвъртият дилър на немския авто производител в София.

Дружеството „ Ню Ийст” е ново, само че разполага с богата история, тъй като наследява традициите на известния сервиз „ Изток” и е натурален правоприемник на представителството на Opel „ Ауто Макс” (бившият „ Аксон”). Компанията е дъщерна на сервиз „ Изток” и съществува към този момент 10 години в състава на „ Тандер Корпорация”. Официалният контракт за посланичество на Opel е подписан на 20 септември 2017 година, а активността стартира публично на 1 ноември предходната година.

Модерният център в София разполага с впечатляващите 5000 м2 РЗП и над 1500 м2 площи за паркинг и склад на нови коли Opel. Представителната изложбена повърхност заема внушителните 1000 м2, работилницата за механични поправки е на повърхност от 900 м2, а каросерийното поделение на автосервиза е ситуирано на над 1100 м2.

Новост ще бъде предлагането на пакетна услуга, включваща цялостен набор грижи за клиента – от противоположното изкупуване на остарелия автомобил, през регистрацията и застраховката на новия, лизинг и финансиране на покупката, гаранционно обслужване и опция за контакт с дилърството когато и да е.

Пореден троен успех на KIA в премиите за дизайн Red Dot

Audi e-tron Vision Gran Turismo е действителна версия на виртуален хипер автомобил

Игра на тронове: Mercedes-Benz S560 4Matic L (тест драйв)
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР