Преди пет години Тилан Блондо, тогава на 11 години, спечели

...
Преди пет години Тилан Блондо, тогава на 11 години, спечели
Коментари Харесай

Преди пет години тя бе обявена за най-красивото момиче в света. Вижте я обаче как изглежда в момента (СНИМКИ)

Преди пет години Тилан Блондо, тогава на 11 години, завоюва купата за най-красиво момиче в света. В момента френската тийнейджърка към този момент е на 16. И се е разхубавила още повече. Поне това видяха всички присъстващи на едно от най-значимите фешън събития в годината – Седмицата на модата в Ню Йорк. Там Тилан се появи в компанията на международно известни звезди като Никол Кидман, Катрин Зита Джоунс и Наоми Уотс. Тилан бе облечена от дизайнера Майкъл Корс. Чантата ѝ беше на цена от 8 хиляди $, а ризата ѝ, в леопардова шарка, – 1395 $. Мадмоазел Блондо очарова безусловно всички. Светските издания пък се надпреварват да сипят похвали за визията ѝ.
 Преди пет години тя бе оповестена за най-красивото момиче в света. Вижте я обаче по какъв начин наподобява сега (СНИМКИ)

Тилан е щерка на именития капитан на Олимпик (Марсилия) и френски народен футболист Патрик Блондо. Кариерата и по стилните сцени стартира още когато тя е на четири години. Тогава взе участие в ревю на Жан Пол Готие. Няколко години по-късно се снима за корицата на списанието Vogue Enfants. Всъщност точно това списание стои в основата на най-големия скандал, в който младата девойка се е забърквала до момента. Оказа се, че от Vogue е трябвало да водят правосъдни борби за правото да популяризират фотосите на детето. Реакциите на френското общество са към момента извънредно поляризирани в този случай – доста поддържат хубавата Тилан, само че не са малко и тези, които са на страната на Vogue.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР