Преди няколко дни в родния футбол се зароди минискандал след

...
Преди няколко дни в родния футбол се зароди минискандал след
Коментари Харесай

18-годишен "сложи Стойчо в малкия си джоб": "Пенсионира" съдията от Борусия - Байерн

Преди няколко дни в родния футбол се зароди минискандал след изявление на треньора на ЦСКА . Казано на смешка, очевидно звездата на Джуд Белингам се е стимулирал от това и даже " задмина " Стойчо.
18-годишният футболист не остана по никакъв начин удовлетворен от съдията на мача в дербито против , изгубено с 2:3. Най-големите искания на играчите в жълто бяха за отсъдената дузпа от Феликс Цвайер за игра с ръка на Матс Хумелс в наказателното поле. След дуела пък Белингам отсече, че не може да се чака различен от рефер, взел участие в уговаряне на мачове.
" Е, за мен това не е дузпа. Хумелс даже не гледа към топката, той се бори, с цел да стигне до нея, тя го допира. Не мисля, че той въобще гледа към топката. Можете да видите и доста от другите решения в срещата. Дава се най-големият мач в Германия на арбитър, който е взел участие в уговаряне на мачове преди. Какво очаквате? " - съобщи смело младият Белингам.
В последна сметка посредством дузпата баварците вкараха третия си гол в срещата и оформиха крайното 3:2 в тяхна изгода. С това се удостовери и .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР