Преди няколко дни стана ясно, че Samsung разработва нов смартфон

...
Преди няколко дни стана ясно, че Samsung разработва нов смартфон
Коментари Харесай

Samsung Galaxy F55 и Galaxy C55 са с още една стъпка по-близо до излизането си на пазара

Преди няколко дни стана ясно, че Samsung създава нов смарт телефон от серията F – Galaxy F55. Предстоящото устройство най-вероятно ще бъде ребрандиран вид на Galaxy M55, който е правоприемник на Galaxy F54. Сега Wi-Fi Alliance – организацията, която стои зад комерсиалната марка Wi-Fi в този момент сертифицира Galaxy F55, което освен удостоверява съществуването на устройството, само че и подсказва, че Samsung може да го пусне на пазара напълно скоро.

Наред с това Wi-Fi Alliance сертифицира още един иден смарт телефон на Samsung, за който не сме чували в предишното. Той е обозначен като SM-C5560. Изхождайки от това, компанията може да го назова Galaxy C55. Последният набор от смарт телефони, които Samsung пусна в серията C бяха Galaxy C7 и Galaxy C8, които излязоха през септември 2017 година, тъй че наподобява, че Samsung ще възроди серията C след съвсем 5 години.

Единствената друга информация, която разкриват документите на Galaxy F55 и Galaxy C55 е, че и двата смарт телефона ще имат двулентов Wi-Fi 6. Това обаче не е изненадващо, като се има поради, че Samsung към този момент предлага тази алтернатива за свързване при Galaxy M54 и други смарт телефони от междинен клас.

Листингът на Galaxy M55 в Geekbench разкрива още, че смарт телефонът ще разполага с чипсет Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1. Най-вероятно Galaxy F55 може да има същия процесор. Това е всичко, което се знае за Galaxy F55 сега.

Galaxy C55 е още по-загадъчен смарт телефон сега. Не се знае дали той се базира на Galaxy M55 или е напълно друго устройство. Сега, когато Samsung стартира да сертифицира Galaxy C55 в разнообразни платформи, може да забележим още приключвания на информация за устройството с нова информация.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР