Кейти Прайс отново избегна да се яви в съда заради

...
Кейти Прайс отново избегна да се яви в съда заради
Коментари Харесай

Кейти Прайс избягва поредното изслушване за банкрут на фона на данъчна сметка от 750 000 британски лири и изгонване от Mucky Mansion

Кейти Прайс още веднъж избегна да се яви в съда поради голяма данъчна сметка от над 750 000 английски лири.

Майката -от-пет, 45, банкрутира преди три месеца за повторно тази година поради неплатен налог от £761 994,05. Кейти не е дала отговор на HM Revenue & Customs по отношение на дълга, съдът изслуша по това време.

Твърди се, че е изложена на „ действителен риск “ да загуби обичаното си имение Mucky Mansion заради ескалиращите си финансови усложнения. Вече беше обявено, че Кейти трябваше да се яви пред арбитър през вчерашния ден, с цел да пледира да й бъде разрешено да задържи парцела.

Очакваше се Кейт да изложи проектите си за това по какъв начин ще изплати голямата си данъчна сметка. Съдебното дело в този момент е отсрочено за 30 юли, съгласно The ​​Sun.

Новината идва, откакто Кейти преди този момент съобщи, че е била „ законно отписана “ от наличието на чувания за банкрут от психиатър. Говорейки в своя подкаст, тя твърди: „ Съдът знаеше, че няма да банкрутирам, тъй като душевен бях отписана от всевъзможен тип активност на съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР