Преди месец феновете на Мадона останаха крайно разочаровани и притеснени

...
Преди месец феновете на Мадона останаха крайно разочаровани и притеснени
Коментари Харесай

Първото нещо, което направи Мадона, след като излезе от болница

Преди месец почитателите на Мадона останаха извънредно разочаровани и обезпокоени - певицата анулира турнето си по здравословни аргументи. Тя беше призната в болница в Ню Йорк с " остра бактериална зараза ".

64-годишната музикална икона обаче към този момент си е у дома, само че за момента не разкрива повече за състоянието си. Тя обаче употребява обществените мрежи преди дни, с цел да благодари на децата си, които са били край нея по време на болничния й престой.

И по всичко проличава, че Кралицата на попа към този момент се усеща в действителност доста по-добре, откакто има опция да отиде на концерт. И то не на кого да е, а на Бионсе.  Мадона и Бионсе застанаха един до друг с дъщерите си зад кулисите на турнето на изпълнителката на шлагера " Single Ladies " - Renaissance в Ню Джърси.
 Мадона и Celebration Tour - какво е здравословното си положение на изпълнителката все още
Мадона наруши мълчанието

Ще се завърне ли на сцена певицата

И за наслада на всички почитатели, фотографията се появи в онлайн пространството. Мадона театралничи с Бионсе след концерта ѝ на Metlife Stadium, като използва стори в Instagram, с цел да показа този момент с почитателите си.

Бионсе е застанала по средата, облечена в копринена черна тога. До нея от дясната страна е Мадона, която носи мрежести чорапи, кубинки, пъстър комплект от къси панталони, риза и черен корсет.

17-годишна щерка на  е същински щаслива, до момента в който театралничи до Бионсе, облечена в синьо-бяло яке и бели панталони. Близначките на Мадона - 10-годишните Стела и Естер също наподобяват разчувствани в компанията на някогашната вокалистка на групата Destiny`s Child. Най-отпред е и дребната щерка на Бионсе - 6-годишната Руми. Тя носи сребрист потник с дънкови къси панталони и високи кецове.

Снимката на двете певици и децата им идва един месец откакто Бионсе насочи своята другарска и колегиална поддръжка за Мадона, която беше призната по неотложност в интензивно поделение.
 На кого благодари Мадона след изписването си от болница
Какво е положението на Мадона

След изписването от болница

" Големи поздрави за кралицата! Кралица, майко Мадона, ние те обичаме ", сподели изпълнителката на " Break My Soul "  от сцената на собствен концерт. Бионсе неведнъж е изразявала голямото си удивление към Мадона, която счита за  " талант и шедьовър ", напомнят от Hola.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР