Преди два месеца д-р Даниел Хайферман се присъедини към Twitter,

...
Преди два месеца д-р Даниел Хайферман се присъедини към Twitter,
Коментари Харесай

Как лейкопласт може да спре замъгляването на очилата, докато сме с маска?

Преди два месеца доктор Даниел Хайферман се причисли към Twitter, защото искаше да се усеща по-ангажиран в неврохирургичната общественост, откакто персоналните конференции и образования бяха анулирани или преместени онлайн.

На 12 ноември Хейферман се отклонил от медицинския израз в Twitter, с цел да предложи съвет за непрофесионалисти, борещи се с маските за лице, които замъгляват очилата им или се изплъзват от носа им: " Една елементарна превръзка прави чудеса. ", написа той на селфи с маска та му.

If you’re having a hard time with glasses fogging or keeping your mask up over your nose, a simple bandaid does wonders. Learned it in the OR.

Feel free to share, it may save lives!
— Daniel M. Heiferman, MD (@DanHeifermanMD)

 

Туитът, за неговото откритие, стана прочут, придобивайки с над 65 000 ретуита и 171 000 лайкове.

Сега Хайферман е нещо като всекидневен представител на носенето на маски, интервюиран от локална телевизия и списание Cosmopolitan. Туитът попадна и на първата страница на Reddit.

Хейферман сподели, че всяка опция за изява в медиите е късмет да опише на нова публика за това по какъв начин да носите маски безвредно и комфортно, тъй че дружно да помогнем да победим новия ковид. 

„ Надявам се, че бих могъл да да оказа помощ на хората, които изпитват усложнения да носят маски, да ги носят добре и да ги носят вярно “, сподели Хейферман. " Това е необикновено нещо, което съм съумял да споделя със света. "

За да закрепите лентата, поставете половината от нея върху маска та и половината върху лицето.  За да закрепите лентата, поставете памучната част на носа си, като половината от лепкава част е върху маска та и половината върху лицето ви, предлага Heiferman. Той харесва огромните лепенки, които разрешават задоволителен контакт сред кожата и маска та, с цел да останат неподвижни.

„ Аз персонално също одобрявам платните лепенки - сподели той, - само че хората би трябвало да тестват разнообразни стилове и размери и да намерят най-хубавото за тях “.

Хората, които носят очила, които сами по себе си могат да предложат известна отбрана против COVID-19, взели под внимание обявата на Heiferman в Twitter и предложили свои лични креативен решения:

Някои, чиито маски не се придържат добре с лепенките, да вземем за пример, споделиха, че употребяват лента за облекла, която нормално се предлага за рокли с гол тил или по-изрязани такива.

Има способи да извършите маска та по-удобна, без значение дали терзанието ви е раздразнение на кожата или астма
„ Чувствам хора, на които в никакъв случай не се е налагало да носят маска “, в това число брачната половинка му, сподели Хейферман, само че ги предизвиква да вземат неговия образец и да намерят метод да го създадат, който да е безвреден и ефикасен.

Най-ефективните маски от плат имат три пласта, да вземем за пример, в това число вътрешен пласт, който всмуква, междинен пласт, който филтрира, и външен пласт, изработен от материал като полиестер.

" Не мога да ви кажа какъв брой постоянно виждам хора, чиито носове са изложени, което е толкоз дейно, едвам не носите нищо, или да сваляте маска та си, с цел да говорите ", сподели Хейферман.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР