Преди дни ЦСКА - София публикува видеоклип, в който запозна

...
Преди дни ЦСКА - София публикува видеоклип, в който запозна
Коментари Харесай

Архитекти на стадиони в Англия ще правят дизайна на Армията

Преди дни ЦСКА - София разгласява видеоклип, в който срещна обществеността с напредъка, който е реализиран за реконструкцията на стадион " Българска войска ". От клуба разкриха, че с изключение на партньорството с интернационалния оператор SportFive, което бе показано през лятото, са почнали взаимна работа и с задгранично архитектурно бюро. От клипа стана ясно, че това е британската компания " Триванди ". Именно един от ръководителите в нея - Андрю Ъшър, взе ефективно присъединяване във видеото, като бе показан за дизайн шеф на новата " Армия ".

" Това е голям по размер, значим и комплициран план. Такъв вид планове изискват време и е значимо да го получим, с цел да осъществим нещата вярно. Следваме интернационалните времеви рамки за разработка и напредъкът върви добре. Движим се по проект. Създадохме първокачествен дизайн, който считаме, че ще задоволи всички условия на всички заинтригувани страни ", съобщи Ъшър.

" Налице е интеграция сред най-съвременните софтуерни системи за игрища, включващи IT, аудиовизуални и информационни системи. И може би най-важното - желаеме да интегрираме последните екологични системи за планиране на здания, които подкрепят въздействието на стадиона върху околната среда. Определено се стремим към енергийна успеваемост ", добави той.

Ъшър, който приключва Лондонския академични лицей с архитектура и университета Кранфийлд с бизнес администрация е част от " Триванди " от 2019-а. Преди това той прекарва над 13 години в друго архитектурно бюро - " Гриймшоу ", в чието портфолио попадат реконструкцията на корт №1 на " Уимбълдън " и обновяването на 17-хилядната зала YTL Арена в Бристъл. Любопитното е, че през август тази година " Гриймшоу " в съдействие с Астън Вила показаха общ план за реконструирането на " Вила Парк " на стойност 100 милиона паунда!

Компанията, с която ЦСКА - София работи е измежду световните водачи в създаването на разнообразни уреди и събития, в това число Олимпийските игри в Лондон през 2012 година Едно от най-големите архитектурни достижения на " Триванди " пък е присъединяване в построяването ва новия стадион на Брентфорд. " Брентфорд Къмюнити Стейдиъм " се намира в сърцето на Лондон и е с потенциал 17 500 места. Отваря порти през август 2020 година, а компанията е назначена от EcoWorld & Brentford FC, с цел да работят като взаимни сертификатори за построяването на новото оборудване. Ролята на " Триванди " подсигурява и удостоверява, че условията на клуба са изпълнени според контракта за строителство. Именно сътрудникът на ЦСКА - София е виновен за издаването на формалния документ за практическото довеждане докрай на стадиона през юли 2020 година

Така наподобява, че дизайнът на възможния нов " Българска войска " е в положителни ръце, като компанията, която ще се грижи за него, към този момент има стабилен опит на най-високо равнище в модерния футбол.

" Клубът е част от идейния развой. Това е изцяло открит развой. Разполагаме с професионален екип. Аз съм проектант и съм в ролята на дизайн проектор на този план. Зад гърба си имам цялостен екип специалисти по архитектура и другите области на инженерството, които внасят нужната експертиза. Обсъждаме всичко в клуба на ежеседмични срещи и клубът ни оказва помощ да вземем основните решения. Така че в края на процеса да имаме съгласуван и изцяло координиран резултат ", сподели още Ъшър в клипа.

В момента " Триванди " е част и от плана за създаване на новия стадион на третодивизионния британски Питърбро. Компанията е назначена за представител на клуба със задача да създава бъдещата визия и инфраструктурни проекти за многофункционално оборудване с към 20 000 места, ситуирано на река Нене в непосредствена непосредственост до историческата катедрала. Работата по плана бе възобновена през септември, откакто бе замразена за няколко месеца поради локалните избори, изпадането на отбора от Чемпиъншип и други аргументи.

Именно представители на " Триванди " са една от главните движещи сили по реализирането на идейния план за реконструкцията на " Българска войска ". Очаква се той да бъде импортиран в Министерството на спорта доникъде на декември. В Борисовата градина се надяват, че в края на пролетта ще могат да започват действителни дейности, само че това зависи от благоразположението на страната по отношение на плана.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР