Премиерът Димитър Главчев поиска от министъра на регионалното развитие и

...
Премиерът Димитър Главчев поиска от министъра на регионалното развитие и
Коментари Харесай

Главчев иска проверка кой нареди да се асфалтира пътят на мястото на катастрофата с Кирил Петков

" Премиерът Димитър Главчев изиска от министъра на районното развиване и благоустройството Виолета Коритарова да извърши незабавна инспекция по отношение на информацията за асфалтирана част от път в региона на Аксаково, където


Преди дни имаше тежка злополука с автомобил на НСО ", оповестиха от Министерски съвет.

Снощи сайтът  " Афера " заяви, че мястото е асфалтирано и разгласява фотография.

" Министър-председателят чака в незабавен порядък писмените пояснения на министъра, както и какво наказване ще бъде наложено на виновните за вземането на това решение ", оповестиха още от служебното държавно управление.

 

Мястото, където стана злополуката с колата на НСО с Кирил Петков и почина човек, е прясно асфалтирано преди два-три дни. Това се твърди и излиза наяве от фотоси от групата " Виждам те - КАТ Варна ".

 

Вижда се огромна кръпка върху остарелия асфалт. Пътят не е с дупки и е забавно и необичайно какво е наложило толкоз скоростно и изборно възобновяване. 

" АПИ постави нов асфалт на мястото, където джипът на Кирил Петков умъртви човек край Аксаково. Защо?! Как ще се вършат нови експертизи и следствени опити? Или към този момент мачът е свирен - убитият е отговорен, властта е почтена! ", написа Краси Костов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР