Преди дни Мария седна срещу Мон Дьо и даде интервю,

...
Преди дни Мария седна срещу Мон Дьо и даде интервю,
Коментари Харесай

След интервюто при Мон Дьо: Миро Дзвера унищожи Мария - ще ходиш пеша, тъпа краво!

Преди дни Мария седна против Мон Дьо и даде изявление, в което ясно сподели, че връзките й с Мирослав Соколов са завършили и че съжалява, че въобще се е хванала с него. Тя даже го назова " не задоволително мъж ", тъй като, поради комплексите си и страховете си, я предиздвикал да спре да пее. Нещо, което Мария дефинира като най-голямата си нелепост и неточност.

" Щом един мъж те кара да правиш сходни взаимни отстъпки, значи той не е задоволително мъж за теб и няма място в живота ти ", съобщи Мара Отварачката и добави, че е търпяла доста гадории в брака си.

Разбира се, това не се е посрещнало с екстаз от самия Миро Дзвера, разкриха близки до някогашната двойка. Часове след излъчването на изявлението, Соколов позвънил на Мара по телефона и й вдигнал скандал за " знамение и приказ ". Даже й обяснил, че би трябвало да се радва, че не е пристигнал да я откри на място, тъй като щял да я " спука ". Едва ли ще да е от целувки...

Накрая напряко я разрушил - след сума викове и обиди, Миро декларирал, че си взима всичките коли и оттук нататък Мара да му мисли по какъв начин ще се придвижва. " Ще вървиш пешком, тъпа краво, да ти пристигна акълът! Използвачка нагла, скоро няма да намериш кой балък да се свърти до теб и за ден ", насосвал Миро.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР