Преди да напусне поста си, Тереза Мей възнамерява да изложи

...
Преди да напусне поста си, Тереза Мей възнамерява да изложи
Коментари Харесай

Тереза Мей готви „смело предложение“ за Брекзит

Преди да напусне поста си, Тереза Мей има намерение да изложи пред Камарата на общините нова оферта с " усъвършенстван пакет от ограничения " като финален опит за одобряването на законопроекта за Брекзит, написа Sunday Times. 

" Без значение какъв е изходът от всеки показателен избор, аз не просто ще желая от членовете на Народното събрание, а ще ги помоля да погледнат новата и усъвършенствана договорка със свежи очи и да я поддържат ", споделя английският министър председател.

Преди това обаче Мей ще се съветва с сътрудниците си в държавното управление по отношение на препоръчаните промени, добавя Българска телеграфна агенция. Освен това кабинетът ще разиска проект за редица индикативни гласувания за да бъде открито кои оферти може да съберат депутатско болшинство, добавя неделното издание. 

В петък договарянията сред консерваторите на Мей и лейбъристите в съпротива се провалиха часове откакто министър председателят се съгласи да разгласи при започване на юни по кое време ще подаде оставка. Вчера представителят на Лейбъристката партия по въпросите за Брекзит Киър Стармър сподели, че с цел да се излезе от задънената улица, държавното управление би трябвало да свика нов референдум за Брекзит. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР