Безработните британци ще бъдат тласнати към обучителни лагери за придобиване

...
Безработните британци ще бъдат тласнати към обучителни лагери за придобиване
Коментари Харесай

Бизнес перспективи: Тренировъчни лагери срещу дефицита на кадри

Безработните британци ще бъдат тласнати към „ обучителни лагери за придобиване на умения “ в опит да запълнят празнините на пазара на труда, оставени от задгранични служащи, разгласи министърът на труда и пенсиите. Правителството към този момент организира интензивни подготвителни „ лагери “, с цел да помогне на хората без работа да се преквалифицират в доста браншове, само че новите проекти ще се съсредоточат върху работните места, които са най-силно наранени от дефицита на работна ръка заради новите миграционни правил, заяви
Британският бизнес е в " точка на изкривяване "
Мел Страйд сподели, че Обединеното кралство е разчитало на непозната работна ръка „ прекомерно дълго “. Но данни от промишлеността допускат, че проектите може да не са задоволителни за английския бизнес, който е в „ точка на изкривяване “.

Лейбъристите също отхвърлиха предложенията като „ приказка “, която няма да се оправи с мащаба на казуса. Плановете, следени от нова министерска работна група, ръководена от господин Страйд, идват преди формалните статистически данни за чистата миграция, които би трябвало да бъдат оповестени в четвъртък.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР