Преди 100 години, Алоха Уондъруел става първата жена реализирала околосветско

...
Преди 100 години, Алоха Уондъруел става първата жена реализирала околосветско
Коментари Харесай

Започва епичното околосветско електрическо пътешествие на Лекси Алфорд и Ford Explorer

Преди 100 години, Алоха Уондъруел става първата жена осъществила околосветско странствуване с автомобил. Подобно на нея и още веднъж с автомобил с марката Ford, през днешния ден Лекси Алфорд- най-младият странник, посетил всяка една страна, слага началото на своето околосветско странствуване Charge Around The Globe, което обаче ще бъде осъществено с представител ан напълно новия и 100% електрически модел .

По време на своето премеждие, каквото в никакъв случай не е било осъществено досега, Лекси ще премине през към 30 страни на 6 континента, като се чака да бъдат изминати над 28 000 километра в продължение на по-малко от 100 дни.

Лекси Алфорд и Ford Explorer- предпроизводствена численост на електрическия автомобил, само че без каквито и да било специфични модификации, слагат началото на своето странствуване през днешния ден от Le Hotel Royal в Ница, Франция- същото място, от което започва и Алоха преди век.



Новият , който ще бъде стартиран на пазара през лятото на идната година, ще се предлага във версии със задно и със задвижване на четирите колела, а във връзка с зареждането на интегрираната батерия, от компанията показват време от единствено 25 минути за генерирането на заряд от 10% до 80%.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР