СИАТЪЛ (AP) — Алана Смит отбеляза 16 от рекордните за

...
СИАТЪЛ (AP) — Алана Смит отбеляза 16 от рекордните за
Коментари Харесай

Алана Смит отбеляза рекордните за кариерата си 22 точки, когато Линкс победиха новия Сторм с 83-70

СИАТЪЛ (AP) — Алана Смит означи 16 от рекордните за кариерата си 22 точки през първото полувреме, означи Нафиза Колиър седем от нейните 20 точки по време на решителна серия от четвъртата четвърт, а Минесота Линкс победи Сторм с 83-70 във вторник вечерта, разваляйки дебютите в Сиатъл на Скайлър Дигинс-Смит и Нека Огумике.

Смит носи Lynx през първото полувреме, преди Collier да поеме късно, а Минесота се облегна на отбраната си, с цел да осуети Storm в сложна вечер в офанзивния край. Джуел Лойд от Сиатъл, водещ изпълнител за предходната година в WNBA с 24,7 точки, беше арестуван до 10 точки при пукотевица 3 от 19.

Откриването трябваше да бъде разкриването на новия образ на Storm след те приключиха с втория най-лош връх в лигата с 11-29 предишния сезон след напускането на Бреана Стюарт в свободната организация и пенсионирането на Сю Бърд.

Бърд, който неотдавна стана част от групата на притежателите на Сиатъл, беше на мястото си до корта за откриването, с цел да види по какъв начин Дигинс-Смит и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР