Пред Съдебната палата в София започна протест заради извършеното през

...
Пред Съдебната палата в София започна протест заради извършеното през
Коментари Харесай

Жители на Цалапица с протест пред Съдебната палата

Пред Съдебната палата в София стартира митинг поради осъщественото през юли в Цалапица ликвидиране на 24-годишния Димитър Малинов.

За поредна вечер хората упорстват за транспарантно следствие и обективни санкции за обвинения за убийството Рангел Бизюрев, който незабавно след закононарушението отпътува за Германия, и братята Валентин и Борислав Динкови, упрекнати към този миг за укривателство, предава.

След дни на митинги в Цалапица, предизвикани от убийството на 24-годишния Димитър Малинов, близки и поданици на селото се събраха на митинг пред Съдебната палата в центъра на столицата. Целта – да бъдат чути от властта.
 Снимка Българска телеграфна агенция
Исканията им остават същите – транспарантно следствие и обективни санкции за отговорните. Те не престават да настояват, че служители на реда са оказвали чадър и това е дало опция на обвинения за убийството Бизюрев да избяга в Германия. И, макар че началникът на районното полицейско ръководство в Стамболийски към този момент е отхвърлен, назначена е инспекция и вътрешният министър Калин Стоянов даде обещание още санкции, в случай че се открият данни за нарушавания при следствието и безучастие, те не са удовлетворени от дейностите на страната до момента.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР