Кадри: Нова телевизияСтрогият представител на журито Димитър Ковачев-Фънки говори преди

...
Кадри: Нова телевизияСтрогият представител на журито Димитър Ковачев-Фънки говори преди
Коментари Харесай

Фънки разкри неочакван факт за Коцето

Кадри: " Нова телевизия "

Строгият представител на журито Димитър Ковачев-Фънки приказва преди финала на " Като две капки вода ". Пред Лора Крумова той разкри и по какъв начин са минали Великденските празници.

" Празниците ги изкарах непоносимо. Мразя изобщо да се загатва към мен думата агнешко и боядисани яйца. Козунак не близвам, ненавиждам. Не знам къде е заниманието в това да чукаш яйца едно в друго и да се радваш ".

" Аз съм остаряло " Кравай " -ско чадо. " Кравай " беше най-култовото място за събиране през 80-те и 90-те години. Ние постоянно сме имали възприятие, че сме една среда на поети, композитори - хора, които основават нещо ново. Всички банди, най-основните и готини хора, потеглиха от " Кравай ". И художници, и всевъзможни. Коцето откогато сме другари и си приказваме, ми е казвал, че също е минавал около " Кравай " и знае защо става дума. Коцето е бил метъл като дребен. Казвал ми е " Брато, знам какво е Мейдън, знам какво е Джудас, апелирам ти се ". Ама ти си образован, несъмнено, че знаеш. Покрай Биг брат ни потегли другарството. Там очевидно ни събраха, с цел да видят спор сред поп-фолка и метъла. Те не на вятъра ни задават и до момента този идиотски въпрос: " Ама по какъв начин по този начин? " Викам, абе вие естествени ли сте. Човек става другар с различен човек, тъй като потеглят флуиди сред тях и де да знам какво. Въобще не ме интересува Коцето какво пее, а пък на него изобщо не му пука за моите нелепости. Ние просто двамата си изкарваме ужасно и се забавляваме. ", сподели той в предаването " На фокус " по " Нова телевизия ". 

" Градивно подлагам на критика в " Капките ". Така одобрявам нещата, това е моето виждане. На някой беше ли му обидно като свирех по 8 часа, с цел да аплайвам в Консерваторията? И да се показва както би трябвало? На някой комфортно ли му е че всеки ден аз се подкрепям и въртя сбирката си от басове, с цел да мога да съм на равнище. Аз виждам като музикант и не мога да потегли против себе си. Съжалявам. Мен в никакъв случай не са ме щадили за нищо: " Не ставаш ", или " Направи по този начин, че да не могат да те подлагат на критика ". Ще има натруфен край. Колкото до участниците, аз доста одобрявам това, че беше доста разнообразно като попадения и в същия миг те дадоха доста от себе си. Някои се пробваха да наклонен, тогава хапех. И ела да видиш по какъв начин потеглиха нещата в друга посока. Няма нищо правилно, че търпя поп-фолк участниците поради Коцето. Това изобщо не е правилно. Разбира се, братлето е един от най-хубавите, това е реалност, няма какво да приказваме. Да вземем Мария - ами това момиче беше толкоз работливо и толкоз се раздаваше. Нямаше и ей толкоз лекомисленост. Няма по какъв начин да й кажа, че не става. Или да кажеш " Мани я Софка, тя не може ". Кое не може бе? Нея Господ я е целунал. Това е такава певица, която напряко кърти зъби. Заради това споделям - аз съм реалист, изобщо не слагам поп-фолка от едната струна. Или можеш, или не можеш. Или ставаш, или не ставаш ", безапелационен е Фънки.



Запитан дали е имало случай, в който продуцентите отиват при него и му споделят, че е минал границата, той отговори: " Те са извънредно деликатни и тактични хора. Убийствени сладури. Винаги са ме подкрепяли на 100 % ".

За връзките си с Димитър Рачков Фънки сподели: " Ама ние с Митака сме доста огромни другари. Митака е смъртоносен сладур. Акълът на Митака щрака като извънземен. Абсолютно мълниеносен. Аз се развличам ужасно. Предаването е ужасно готино. И не на вятъра има подобен рейтинг. Изглежда и хората се забавляват доста ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР