САЩ предупреждават Израел за хаос и анархия в ивицата Газа.

...
САЩ предупреждават Израел за хаос и анархия в ивицата Газа.
Коментари Харесай

САЩ предупреждават Израел за хаос и анархия в ивицата Газа

Съединени американски щати предизвестяват Израел за " безпорядък и безредица " в линията Газа . Последствията от една акция на Израел в Рафах може да доведат до безпорядък и безредица и вакуумът евентуално още веднъж ще бъде напълнен от " Хамас ".

Предупрежденията от страна на представители на Съединени американски щати към съдружниците им Израел за атака в южната част на Ивицата Газа се натрупат, откакто американската администрация към този момент съобщи, че

Неорганизираният метод, споделя държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън пред NBC, заплашва с " вакуум на безпорядък, безредица и евентуално ще бъде напълнен още веднъж от Хамас ". Израел е на път да се сблъска с въстание с доста въоръжени бойци на " Хамас ", споделя още Антъни Блинкен. " Ние разговаряхме с тях за доста по-добър метод за реализиране на дълготраен резултат, трайна сигурност, както в самата Газа, по този начин и в района като цяло ", изяснява Блинкън и акцентира, че сътрудниците би трябвало да си споделят истината.
 Съединени американски щати може да спрат още оръжейни доставки за Израел при навлизане в Рафах
Съединени американски щати може да спрат още оръжейни доставки за Израел при навлизане в Рафах

Държавният секретар Антъни Блинкън изиска благонадежден проект за отбрана на цивилните

Сигналите от Вашингтон към Израел стават от ден на ден . Американското държавно управление още веднъж всеобщо подлага на критика воденето на войната от страна на Израел Според медийни известия от през вчерашния ден началникът на израелската войска Халеви също е призовал за следвоенна тактика за Газа и основаване на гражданска администрация в линията Газа.

Поради неналичието на политическа тактика за следвоенния интервал, на израелската войска неведнъж ѝ се постанова да се бори тук-там, които преди този момент е превзела и от които се е изтеглила . Според известията в израелските медии Халеви е споделил това по време на консултациите по сигурността с Нетаняху. " Докато няма дипломатически развой за определяне на администрация в линията Газа, която да не принадлежи на палестинска организация " Хамас ", ще би трябвало да продължим да организираме акции на други места, с цел да унищожим инфраструктурата на групировката. Това ще бъде сизифовска задача ", е представен да споделя Халеви.

Der Standart напомня, че министър председателят Бенямин Нетаняху наскоро загатна, че бъдещето на линията Газа след успеха над " Хамас " евентуално ще е на правилото на " някакъв тип гражданска администрация ", открита благодарение на други страни - евентуално благодарение на Обединените арабски емирства , Саудитска Арабия и други страни.

В това ще вземат участие страни, които желаят " непоклатимост и мир ", бяха думите на Нетаняху. Външният министър на Обединените арабски емирства обаче даде да се разбере, че страната няма да взе участие в възможна гражданска администрация с други страни. Страната няма да разреши да бъде въвлечена в каквито и да било проекти за " обезпечаване на прикритие на израелското наличие в линията Газа ".
 Израел ще се бие и с голи ръце, закани се Нетаняху
Израел ще се бие и с голи ръце, закани се Нетаняху

Като отговор на предизвестието на Байдън, че ще спре доставките на оръжие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР