Празничното пазаруване в Пловдив започна от рано сутринта. Засилено е

...
Празничното пазаруване в Пловдив започна от рано сутринта. Засилено е
Коментари Харесай

Ударното пазаруване продължава и часове преди празника, полицията следи за спазване на мерките


Празничното извършване на покупки в Пловдив стартира от рано сутринта. Засилено е полицейското наличие към комерсиалните зони, оповестява Българска национална телевизия.

От началото на седмицата са направени над 150 инспекции в магазини , заведения и фитнеси, и близо 200 в рейсовете от градския превоз, като са формирани и 10 наказателни протокола на жители, които са без маски. В комерсиалните обекти е открито, че се съблюдават целесъобразната отдалеченост, а хората имат персонални защитни средства.

Пловдивчани и посетители на града към този момент извършиха основната улица. Повечето от тях са пристигнали на разходка или да се снимат пред елхата. Няма скупчване на хора пред магазини те.

Опашки обаче се образуваха малко преди 10:30 ч., когато изтича времето на зеления кулоар за възрастните хора. Гражданите търпеливо изчакваха, а за реда следяха най-малко четири полицейски екипа. Хората споделяха, че тази година са отделили повече време за извършване на покупки и са го разхвърляли по няколко часа в дните след 20 декември до през днешния ден, тъй че да избегнат огромно изчакване на опашки те.

За да обслужат всички свои клиенти, две от огромните търговски вериги са удължили работното си време до 19:00 часа, макар че е било планувано да освободят чиновниците си по-рано.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР