Празничен поздрав на областния управител на Пловдив Здравко Димитров:Уважаеми жители

...
Празничен поздрав на областния управител на Пловдив Здравко Димитров:Уважаеми жители
Коментари Харесай

Областният управител: Нека в Коледната свята нощ да отворим сърцата си

Празничен привет на регионалния шеф на Пловдив Здравко Димитров:

" Уважаеми поданици и посетители на област Пловдив, 

Обръщам се към вас в навечерието на светлите рождественски и новогодишни празници с благопожелание за мир и обич във всеки дом. Празничната нощ в навечерието на Рождество Христово е знак на вярата, добротата и любовта сред хората. На Бъдни вечер всички християнски фамилии се събират вкъщи с най-близките, с цел да посрещнат с молитва раждането на Спасителя.

Нека в Коледната свята нощ да отворим сърцата си за искрица отзивчивост, човечност, любов и оптимизъм! Нека великото свещенодействие на Рождество ни донесе същинска духовна наслада, мир, естетика и благополучие!

В тези дни на равносметка от миналата година, насочваме благослов, очакване и вяра към настъпващата 2019. Надявам се, че всеки един от вас има мотив за персонално задоволство от постигнатото и ще прекрачи в Новата година със блян за повече наслада, добрина и съгласие.

Нека 2019 година влезе във вашите домове с доста шанс, персонално и фамилно благополучие, мир и обич! Нека Новата година бъде сполучливо  начало за едно по-добро бъдеще, благоденствие  и разцвет за България, да е великодушна, мирна,  спорна и плодородна! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР