Правосъдна реформа като терминология ползват много политически сили, включително и

...
Правосъдна реформа като терминология ползват много политически сили, включително и
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Ние ще дадем своя принос за нужните промени в съдебната реформа

Правосъдна промяна като терминология употребяват доста политически сили, в това число и за основния прокурор, само че всички ние знаем, че на политическия терен ние от Движение за права и свободи изработихме концепция за промени на Конституцията, безусловно честно пред медиите и го представихме пред всички ПГ в 47-то Народно събрание с упованието да получим избрана поддръжка, даже да има и промяна на концепциите. Но да има избрана поддръжка. Ние ще дадем своя принос за нужните промени в правосъдната промяна. Това сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ при започване на консултациите при президента Радев, съобщи " Фокус “.

" Всички ние знаем, че на политическия терен ние от Движение за права и свободи изработихме хрумвания за смяна на Конституцията честно и пред медите го представихме пред всички парламентарни групи “, добави Мустафа Карадайъ.

" Много политици употребиха разбиране, наречено корупция. Ние внесохме законопроекти по всяка от тези тематики, само че държанието на тези, които използват тази дума и до през днешния ден, видяхме какво е по законопроектите, сподели още Карадайъ.

По тематиката с бюджета той съобщи, че в случай че си разрешат да отворят бюджета или да го трансфорат в избирателен инструмент, не се знае какво ще стане. " Трябва да подходим отговорно и към бюджета и бих желал да поздравявам служебния кабинет с внасянето за удължаването на ограниченията към хората и бизнеса, с цел да може да продължи бюджет 2022 през 2023, само че дружно с това да продължи и поддръжката и към хората, и към бизнеса “, безапелационен е Карадайъ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР