ПП-ДБ открадна кода за машините. Всичко това го има на

...
ПП-ДБ открадна кода за машините. Всичко това го има на
Коментари Харесай

Красен Кралев: Има видео запис как ПП-ДБ краде кода за машините!

ПП-ДБ открадна кода за машините. Всичко това го има на видео запис! Записът е в ДАНС, написа Красен Кралев от ГЕРБ-СДС в фейбук.

Ние въведохме два типа засвидетелствуване на машините. Единия код, единия метод е ключа без който не може да се направи каквото и да е било по машините. От справката на ДАНС, излиза наяве че зам министъра подрежда нов код за достъп и си записва целия логаритъм на телефона.

Софтуера на машините се ръководи с двата ключа, а зам.министъра на електронното ръководство има и двата кода. Както са го имали и на предходните избори. Само че този път ги пипнахме!

От две години непрекъснато дублирам, че Политическа партия и Президента Радев направиха държавен прелом, като манипулираха резултатите от редица избори.



Това не е скандал, това е следващия опит за торпилиране на демокрацията, посредством подправяне на резултатите от локалните избори. Това е следващия опит за осъществяване на държавен прелом!

Единственото решение сега е неотложен арест на зам.министъра, откраднал кодовете и анулация на машинното гласоподаване още през днешния ден.

И цялостно следствие на манипулирането на резултатите от парламентарните избори през последните две години!

СНИМКА: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР