Позовавайки се на осем източника, Reuters пише, че стратегията на

...
Позовавайки се на осем източника, Reuters пише, че стратегията на
Коментари Харесай

Израел ще атакува Газа по суша след политически и хуманитарни решения

Позовавайки се на осем източника, Reuters написа, че тактиката на Израел за близко бъдеще е да унищожи инфраструктурата на линията Газа, в това число лабиринта от подземни тунели на Хамас, като изтласка авансово локалните поданици до границата с Египет. Израелското военно командване неведнъж предизвести, че ще стартира сухопътна опреация и израелски боен специалист сподели пред The Insider, че армията е готова, само че изчаква решаването на политически и филантропични въпроси.

Дългата и огромна наземна интервенция изисква подготовка и ясни оперативни проекти поради съответните задания, най-вече в северната част на линията Газа, прецизира специалистът. Операцията ще се организира в три стадия – залавяне, разчистване и „ стабилизиращо събитие ”, тъй че ще продължи няколко месеца.

Дългата акция изисква доста муниции, за което израелската войска разчита на Съединени американски щати. Паралелно се правят и предбойни учения поради активизирането на запаса и подготовката на огромни маневрени интервенции с нужната спомагателна съгласуваност и логистика.

Усилено се работи по политическите решения и съгласуването...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР