Появата в Русия на вече три собствени ваксини срещу коронавируса

...
Появата в Русия на вече три собствени ваксини срещу коронавируса
Коментари Харесай

Путин обяви за голям научен успех на Русия трите ѝ ваксини срещу коронавируса

Появата в Русия на към този момент три лични ваксини против ковид се трансформира в огромен теоретичен триумф за страната. Това е коментирал съветският президент Владимир Путин на съвещание на Съвета за просвета и обучение, осведоми ТАСС.

Той е отбелязал, че Русия, с помощта на своите учени, " заема водеща позиция в света в създаването на ваксини против ковид ".
Нещо повече, ние сме единствената страна, която към този момент има три лично създадени ваксини ", настоял Путин и подчертал: " Без подозрение това е огромен теоретичен триумф. "

Той дефинира като още по-значимо това, че Русия е съумяла да стартира производството на препарата и да провежда всеобщо имунизиране на популацията.
Премиерът на Литва: " Спутник V " е още едно хибридно оръжие на Русия

" По този метод, с помощта на взаимните старания на учени, локални компании и страната, жителите на нашата страна и на други страни по света могат да се възползват от най-голямото научно достижение ", сподели Путин.

По думите му Русия също по този начин се нуждаела от същия бърз развой на внедряване и мащабиране на технологии, създавайки на тяхна база конкурентни артикули и в други сериозно значими за обществото и всеки човек области.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР