Потресаващ, циничен и крайно вулгарен чат изпрати читател до struma.com,

...
Потресаващ, циничен и крайно вулгарен чат изпрати читател до struma.com,
Коментари Харесай

Училищен директор с крайно вулгарен чат

Потресаващ, безсрамен и извънредно пошъл чат изпрати четец до struma.com, останал неизвестен, потвърждавайки, че се опасява за живота си. Писмото е против шефа на Гимназията по машинизация на селското стопанство в Гоце Делчев, Ангел Живков и стартира по този начин "Този вид ще съсипе децата ни, този чат е сред шеф и възпитаник, всички са сковани от боязън в учебното заведение. Живков се държи нападателно и никой не смее да му се опълчи. Учителите пият хапчета за нерви..... "

Следва доказателството - жесток чат, който е цялостен с цинизми и откровени закани.

"Ще те пораздвижа, мършо. Ще ме видиш и ще ме усетиш, "с.. ки " ще ми правиш, знам... Отрепки като теб знаят да д---хат и да л--ат задници, отпадък, аз постоянно съм бил №1 и т. н ", написа шефът на гимназията по машинизация Ан. Живков.

Подателят, отхвърля изрично да излезе с лицето си, изпитвал под паника боязън от това, което ще последва.

В инспектората по образованието в Благоевград, е дошъл същия сигнал, в който подателят споделя, че не излиза с името си от боязън за сигурността си. Началникът на инспектората Й. Златанов сподели, че в учебното заведение незабавно са изпратени инспектори, които ревизират случая.

Първоначално е открито, че ученикът за който се приказва, че е получил заканите, не учи в това учебно заведение. "Касае се за закани, отправени към лице, което не учи в това учебно заведение, какъв е мотивът не мога да разясня. Обаче, извънредно неприятно е да се правят инспекции по анонимни доноси, още повече тук има закани, което би трябвало да се повери от полицията. Ние не можем да кажем този чат същински ли е, дали не става въпрос за някаква операция, нищо съответно не мога да кажа, към момента. Колегите ревизират... Но мисля, че е по-коректно, когато се ангажира цяла институция като инспектората, хората да застават с лицата си ", сподели Златанов.

Учителка твърди, че чата е достоверен и за него знаят доста хора в Гоце Делчев, само че отхвърля да застане пред камера, тъй като това би заплашило даже физическото ѝ оцеляване.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР