Актрисата от Игрите на глада“ и Silver Linings Playbook“ Дженифър

...
Актрисата от Игрите на глада“ и Silver Linings Playbook“ Дженифър
Коментари Харесай

Звездата от „Игрите на глада“ Дженифър Лорънс се пошегува, че Майк Пенс е тайно гей на наградите GLAAD

Актрисата от „ Игрите на глада “ и „ Silver Linings Playbook “ Дженифър Лорънс се пошегува, че някогашният вицепрезидент Майк Пенс е бил скрито гей по време на медийните награди на LGBTQ група в събота.

Докато беше на сцената на 35-те годишни медийни награди GLAAD (Гей и лесбийски алианс против клеветата), Лорънс се пошегува, че един път се е влюбила в гей и се опита да го обърне, преди да разбере, че „ конверсионната терапия не работи. “

„ Чуваш ли ме, Майк Пенс? “ — извика тя. „ Казах: „ Конверсионната терапия не е същинска! “ Въпреки че мислите, че е подействала на вас. “

Актрисата продължи да атакува някогашния вицепрезидент, до момента в който се кикотеше, заяви Breitbart.

Актрисата Дженифър Лоурънс направи необикновен удар против Майк Пенс по време на медийните награди GLAAD на 11 май 2024 година (Гети изображения)

„ Знаеш ли, той е в Ню Йорк довечера. Той получава премия Kid's Choice Award за най-странно d—, сподели тя. Пек.

Fox News Digital се обърна към Пенс за коментар.

Това не беше единственият политически миг по време на шоуто за премиите.

Протестиращ против Израел прекъсна началния монолог на водещия Рос Матюс, като упрекна присъстващите в поддръжка на „ геноцида “.

Протестиращите против Израел държат знаци и маршируват през Манхатън във вторник, 7 май 2024 г. (Рашид Умар Абаси за Fox News Digital)

„ GLAAD е съизвършител в геноцида “, транссексуален мил деятел се изправи и извика, преди да бъде ескортиран от блестящата церемония, съгласно Entertaimment Weekly.

Водещият на шоуто неудобно благодари на протестиращия, преди да продължи с речта си.

„ Благодаря ви за свободната тирада. Много се веселя имате независимост ", сподели Матюс, съгласно Variety. „ Е, това беше неловко за всички нас, само че би трябвало да се борим за правата на всеки. Благодаря ви за моето начало. “

Замахът на Лоурънс против Пенс не беше единственият път, когато тя се прицели в републикански фигури.

Дженифър Лорънс участва на 2023 WWD Honors в Casa Cipriani на 24 октомври 2023 година в Ню Йорк. (Dominik Bindl/WireImage)

През 2017 година актрисата съобщи, че ураганите в Тексас и Флорида са признаци на „ яростта и гнева на майката природа “ към Америка за това, че е избрала Доналд Тръмп и не е взела насериозно провокираното от индивида изменение на климата.

" Знаете ли, в този момент гледате тези урагани и е в действителност мъчно, изключително до момента в който рекламирате този филм, да не усетите яростта и гнева на майката природа ", сподели Лорънс.

Актрисата призна в изявление от 2022 година, че нейното политическо изместване вляво е провокирало раздор в личното й семейство.

„ Просто работих толкоз интензивно през последните пет години, с цел да простя на татко си и фамилията си и да опитам да схванат: друга е информацията, която получават. „ Опитвах се да го преодолея и в действителност не мога. Не мога. Съжалявам, че просто се отпушвам, само че не мога да е… с хора, които към този момент не са политически. Вие живеете в Съединените американски щати. Твърде извънредно е. Политиката убива хората “, сподели тя пред Vogue.

Кристин Паркс е асоцииран редактор на Fox News Digital. Прочетете повече.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР