Драмата от най-противоречивата“ Евровизия продължава да гърми, тъй като ирландският

...
Драмата от най-противоречивата“ Евровизия продължава да гърми, тъй като ирландският
Коментари Харесай

Хаос в Евровизия след излъчването на шоуто – загадъчна актуализация на Olly Alexander, „поправка на звука“ и псувни думи

Драмата от „ най-противоречивата “ Евровизия продължава да гърми, защото ирландският реализатор Bambie Thug раздра с хула ориентирани към шефовете на Евровизия, а Скот Милс дава настояща информация за Оли Александър след кошмарните му проблеми със звука.

Участието на Обединеното кралство за тазгодишния конкурс за ария на Евровизия не получи гласове от гласуващата аудитория по целия свят в събота вечер, когато артистът на Dizzy също удари вълна от рецензии от страна на почитателите, които бойкотираха надпреварата поради включването на Израел.

Интересното е, че водещият Скот Милс, който беше в Малмьо, Швеция, давайки коментар за надпреварата, избегна неотложно да разисква Оли, когато се върна в радиопредаването си на BBC в понеделник следобяд. Вместо това той се концентрира върху спечелилия Немо и назова представянето „ безупречно “. Той сподели на слушателите си, че е била „ дълга седмица “ и пусна печелившата ария, като въобще не загатна представянето на Обединеното кралство.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР