Потребители в социалните мрежи скочиха срещу Наталия Кобилкина. Известната сексоложка

...
Потребители в социалните мрежи скочиха срещу Наталия Кобилкина. Известната сексоложка
Коментари Харесай

Кобилкина отвърна: Не склонявам дами към платени секс услуги!

Потребители в обществените мрежи " скочиха " против Наталия Кобилкина. Известната сексоложка бе упрекната в склоняване към платени секс услуги след оповестен от нея видеоклип, в който момиче дава препоръки. В студиото на " България заран " Кобилкина не се съгласи с обвиняванията и акцентира, че хората имат разнообразни ползи, само че " с цел да сме почтени, призна тя, всички желаят богати мъже и красиви дами ".

Сексоложката изясни, че под " богат " се има поради сполучлив. И това, че една жена избира сполучлив сътрудник, не значи, че в тази връзка не участва обич.

" Нормално е, в случай че ти си сполучлива жена, да искаш и твоят сътрудник да е подобен, вместо да стои у дома на дивана и да гледа сериали. Богатият човек е някой, който живее по собствен стандарт ", обясни Кобилкина. Според сексоложката, една жена може да извърви пътя си по 4 метода: 

Първият е сама да работи, да се образова и все по този начин сама да се грижи за себе си. Вторият е да има богат татко, който да ѝ оказва поддръжка, третият - да бъде с мъж, с който да извървят стъпките и след 20 години да са сполучливи дружно, и четвъртият тип - красивите дами, които желаят сполучливи мъже.

" Когато мъжете избират красиви дами, никой не ги осъжда, само че когато дамите избират сполучливи мъже - идва проблем ", акцентира гостът на Bulgaria ON AIR. Кобилкина добави, че в нейната бизнес академия образова хората по какъв начин да имат сполучлива специалност, както и самотни майки по какъв начин да се устоят сами.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР