Последното издание на програма Хоризонт“ –Чуй лятото“ ще бъде в

...
Последното издание на програма Хоризонт“ –Чуй лятото“ ще бъде в
Коментари Харесай

Живо предаване на БНР от Плевен - днес преди обед

Последното издание на стратегия „ Хоризонт “ –„ Чуй лятото “ ще бъде в намерено студио онлайн от Плевен. На 3 септември, от 9 до 12 часа, територията е непокътната за Плевен и района. Ще представим културата на седмия по величина град на България, ще научите още за историята и надарените децата на Плевен в компанията на водещите Иван Русланов и кореспондента на Плевен Латинка Светозарова.

Иван Русланов е създател и водещ на предаването „ Понеделник вечер “. Водещ е и на „ Нощен Хоризонт “, редактор в паметното „ 12+3 “. Неговият нюх към хората и литературата са добре известни с последните му изявленията с писателката Рута Сепетис в първото си присъединяване за България, с португалския създател Жоао Пинто Коелю, който повече от 30 години изследва Холокоста, с италианския публицист Доменико Дара… И по какъв начин се стига до майката на Илън Мъск и още куп интернационално приети персони и създатели за изявление. Умения, професионализъм и гений, които всички признават на Иван Русланов.

В студиото от Плевен ще приказваме за Панорамата, за историята, за всекидневието на един екскурзовод в единствения по рода историко-художествен музей гледка „ Плевенска епопея 1877 “ с Богомил Стоев, с надарената Антоанета Гъркова, ученичка в НУИ „ Панайот Пипков “, с Люси Дяковска – за песента и какво я свързва със „ Северняшкия отбор “ и плевенската филхармония.

Това е единствено дребна част от описа със тон за Плевен.

Кога –на 3 септември от 9 до 12 часа!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР