Последният месец тежестта на заболяването стана по-висока. През последните дни

...
Последният месец тежестта на заболяването стана по-висока. През последните дни
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Тежестта на коронавируса става по-висока

Последният месец тежестта на болестта стана по-висока. През последните дни вирусът визира по-възрастни хора. Това съобщи националният здравен контрольор доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил в ефира на Нова телевизия.

"Вирусът е чужд и не се поддава на прогнози. Имаше една отчетлива вълна на Балканите. Всичко е доста динамично ", изясни още доцент Кинчев. Що се отнася до това какво ще се случи в учебните заведения, той съобщи, че се понижава риска, в случай че детето през целия ден носи маска. "Опитваме се да предписваме ограничения, които са осъществими ", акцентира той.

"Няма по какъв начин в учебните заведения да е еднообразно. Имаме такива с 50 деца и такива с 2500 деца и според от базата им - ще би трябвало да изготвят проекти ", сподели той.

Що се отнася до имунизацията, доцент Кунчев съобщи, че ще е безвъзмездна за всеки, който желаее. Тревожи ме по кое време ще пристигна, какъв брой ще е безвредна и ефикасна, безапелационен е експертът.

"В края на декември ще се срещнем и със сезонния грип, това е неизбежно. Много компании работят върху проби, които по едно и също време да покажат дали е грип или коронавирус', изясни още той.

Той съобщи, че антибиотикът има място при лекуването на ковид. 10 души заразяват 11. Ние не можем да спрем въздушно-капкова зараза, отсече доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил.

"Виждаме се с ген. Мутафийски. Негово решение е до каква степен ще е обществена персона ", сподели още доцент Кунчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР