Porsche обяви, че марката е подписала споразумение за стратегическо партньорство

...
Porsche обяви, че марката е подписала споразумение за стратегическо партньорство
Коментари Харесай

Задават се автономни Porsche-та

Porsche разгласи, че марката е подписала съглашение за стратегическо партньорство с софтуерния колос Mobileye, което планува създаването и стартирането в серийно произвеждане на върхови решения за асистирано и самостоятелно ръководство.

От Porsche анонсират, че проектите на компанията плануват пазарното лансиране на решения за автоматизирана асистенция на уплавлението и navigate-on-pilot функционалност за автоматизирано ръководство, развити въз основата на софтуерната платформа SuperVisionTM на Mobileye.

" Porsche ще поеме водеща роля в цялостното консолидиране на Mobileye SuperVision в своите бъдещи модели ", споделят от автомобилната марка. " За да се обезпечи почтено за марката преживяване по време на шофирането, системите ще бъдат интегрирани и настроени от инженерите на Porsche. Системата, която следи за вниманието на лидера също ще бъде персонализирана от вътрешните експерти на компанията. Същото важи и за консолидираното в интуитивния потребителски интерфейс на системата Porsche Communication Management ".

Mobileye SuperVision предлага опция на лидера да отдели ръцете си от кормилото за нескончаем интервал от време, като системата автоматизирано следи пътната конюнктура и инфраструктура и може да следва напътствията на навигационната система, сменяйки самостоятелно пътни ленти и изпреварвайки по-бавно движещи се транспортни средства.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР