Поредна наркоакция в страната. Задържаха няколко дилъри на дрога. При съвместна

...
Поредна наркоакция в страната. Задържаха няколко дилъри на дрога.
При съвместна
Коментари Харесай

Нова мода: Крият дрогата в пералня

Поредна наркоакция в страната. Задържаха няколко дилъри на дрога.

При взаимна на няколко екипа от Силистра и Дулово е задържан 26-годишен за владеене на дрога. Претърсен е частен парцел в Дулово, населяван от мъжа. В гараж криминалистите намерили два типа опиати, укрити в остаряла пералня, както и електронна везна. Иззети са 24 единични дози канабис с общо тегло 30 г и 37 дози хероин – 152 г, разпределени в транспарантни полиетиленови пликчета. 26-годишният е арестуван в полицейския арест.

Дорга откриха и в Бургас при разнообразни инспекции на територията на региона.

На бургаската улица „ Александър Батенберг “ служители на реда спрели за инспекция лек автомобил с бургаска регистрация, ръководен от 35-годишен бургазлия. Те открили, че той кара след приложимост на амфетамин и метамфетамин.

При инспекция на купето, в кутия от цигари, са открити и конфискувани две пликчета с жълто кристалообразно вещество – метамфетамин. Водачът е арестуван за период до 24 часа.

По-късно на ул. „ Ропотамо “ в Приморско служители на реда от районното ръководство направили инспекция на 24-годишен русенец, 22-годишен мъж от Бургас и 27- годишен сливналия, като един от мъжете изхвърлил цигара с марихуана.

При последвало претършуване и изземване на населяваната от мъжете квартира в курорта е открита и конфискувана кутийка с марихуана, а от квартирата на мъжа от Сливен са конфискувани две пликчета със суха зелена тревна маса марихуана и три пликчета с метамфетамин. И тримата са арестувани за период до 24 часа.

Отново в Приморско, в региона на автогарата служители на реда ревизирали 28-годишен престъпно проявен и осъждан бургазлия, като намерили и иззели две топчета с  метамфетамин.

А служители на реда от Пещера засекли на територията на село Радилово двама мъже от града. При типа на униформените единият хвърлил в близката тревна повърхност чанта, в която са открити близо 110 г марихуана. При обиска от другия мъж са конфискувани малко над 14 грама суха марихуана и неголямо количество бяло прахообразно вещество-амфетамин. Намерената дрога е конфискувана, а двамата пещерци са арестувани в полицейския арест.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР