На 26 август, миналата година Георги Радев е отпразнувал рождения

...
На 26 август, миналата година Георги Радев е отпразнувал рождения
Коментари Харесай

САМО В SAFENEWS: Кадри от скандалния рожден ден на Георги Радев, дясната ръка на Паскал

На 26 август, предходната година Георги Радев е отпразнувал рождения си ден с охолно празненство в известна фолк дискотека. Десетки висши служители на реда и митничари били настанени дружно на централното ВИП сепаре. Сред випаджиите били Паскал, Марин и Стефан Димитрови, както и някогашният основен сецретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

САМО В SAFENEWS: Кадри от скандалния рожден ден на Георги Радев, дясната ръка на Паскал

05.05.24 21:29

Костадин Костадинов: Живеем в упадъчно и декадентско време с прогресиращо затъпяване и шизоидизиране!

05.05.24 21:03

Спряха 5 блок на АЕЦ „ Козлодуй “, с цел да го заредят с американско гориво

05.05.24 20:35

Първата пиарка на Кирил Петков и Политическа партия гръмна: ЩЕ СИ МЪЛЧА ДО … 9ТИ ЮНИ или по какъв начин „ ИМА КАК “ стана „ НЯМАШЕ КАК “

05.05.24 20:12

Израел втвърди позицията: Отхъврли настояването за мир в Газа от Хамас

05.05.24 19:51

Гостите на купона били към 150 човек. Сред тях имало десетки митничари. Празнували бившият шеф на Главна дирекция „ Национална полиция “ (ГДНП) Венцислав Кирчев и ексначалникът на бранш „ Охранителна полиция “ в столичното Четвърто РПУ Звезделин Колев.

Живко Коцев пял за рожденника

За настроението на празнуващите се  грижели двама диджеи. На сцената излязъл даже фолк кралят Азис. С него пял и леко подпийналият Живко Коцев, както и брачната половинка на Звезделин Колев. Тя демонстрирала изненадващи вокални качества. За частния концерт Азис си тръгнал с хонорар от 50 000 лв.. Босът на контрабандистите Паскал пък се отблагодарил за забавата на фолк артиста с цяла пачка банкноти от по 50 евро.

Живко Коцев се обрисува като основна фигура в проведената незаконна група за контрабанда на Никола Николов – Паскал

Той обче остава независимост, пък въпреки и с повдигнати обвинявания. След осъществен обиск в дома му бяха открити доказателства за съгласуваност на основния секретар на Министерство на вътрешните работи с Марин и Стефан Димитрови. Той се опита да изтъргува свободата си, търсейки основния прокурор Борислав Сарафов с предложение да стане предпазен очевидец. Първоначално Коцев фигурираше като очевидец. След това обаче изтегли своята подадена оставка и след това беше уволнен от служебния министър председател Димитър Главчев. Това отвори пътя Коцев да се снабди с обвиняване като част от бандата на Паскал. В хода на следствието беше открито, че Живко Коцев е получавал скъпи дарове от контрабандистите. Сред тях е часовник „ Хубло Биг Бен “ на стойност 50 000 лв..

 

 

Още вести четете в: Крими & Темида, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР