Пореден впечатляващ триумф за Теодор Кабакчиев на SIX DAYS CRAZY

...
Пореден впечатляващ триумф за Теодор Кабакчиев на SIX DAYS CRAZY
Коментари Харесай

WINBET пилотът Теодор Кабакчиев e №1 клас Профи

Пореден впечатляващ успех за Теодор Кабакчиев на SIX DAYS CRAZY JOB 2019 - шестдневната интернационална конкуренция, която се организира през миналата седмица по южните скатове на Стара планина. В надпреварата се включиха общо 120 участници като 37 от тях бяха представители на България, а 83-ма - участници от най-изявените мото клубове в чужбина.

Състезанието включваше класове „ Профи “, „ Експерт “, „ Стандарт “, „ Жени “ и ATV, надлежно за мото класовете имаше и отборно класиране. Самото съревнование се състоя още веднъж от увод и навигация в Стара Планина.


Пилотът на Winbet и републикански ендуро първенец Теодор Кабакчиев оглави класирането още на квалификациите и с лекост получи правото да започва първи в Ден I от навигацията. Тогава той съумя да осъществя преднина от два часа пред австриеца Томас Бодер (Beta). През Ден II Теодор още веднъж финишира пред втория в класирането Осуалд Пеър (Австрия, КТМ) с преднина от към 2:08:14.9 часа.

Winbet – успеха е страст! (18+)

Крайното класиране за Теодор след общо 4 дни навигация и 1 увод приключи с първо място и емблематична преднина от 7:13:24.7 часа пред втория в генералното класиране, а точно - Томас Бодер от Австрия. Трети в клас „ Профи “ остана Осуалд Пеър.

Пожелаваме на водача на Winbet Теодор безаварийно трасе! Нека продължава да си слага високи цели и да ни впечатлява с чудесно показване!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР