Поради затворените още миналата година училища, учениците на практика не

...
Поради затворените още миналата година училища, учениците на практика не
Коментари Харесай

Оксфорд: По време на дистанционното обучение децата на почти нищо не са се научили

Поради затворените още предходната година учебни заведения, учениците на процедура не са получили никакви познания . Учениците изключително от началните класове, до момента в който са се обучавали отдалечено, не са научили съвсем нищо ново. Особено огромен декаданс се следи при фамилиите с доста ниско равнище на образованието, обявиха откриватели от, които проучиха данните събрани в Нидерландия, където образователните заведения бяха затворени в продължение на 8 седмици по време на първия.

Изследване на центъра за демографски науки на Оксфордския университет сподели, че макар високото качество на отдалеченото обучение, учащите се в началните класове са постигнали към една пета от годишния прогрес. Това закъснение подхожда на времето, през което учебните заведения са били затворени. При децата с малко образовани и неблагополучни фамилии регресът е отблъскващ.

Според това научно проучване, в останалите страни обстановката сигурно е аналогична, тъй като в Нидерландия са основани едни от най-хубавите условия за виртуално обучение. Въпреки това, холандските възпитаници са изгубили най-малко 20% от напредъка, който би трябвало да реализират, поради затворените класове. А децата на родителите с ниско равнище на образованието са изостанали от другите възпитаници с цели 50% и даже и повече.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР