Миналата седмица Apple представи iPad Pro 2024, който изненадващо работи

...
Миналата седмица Apple представи iPad Pro 2024, който изненадващо работи
Коментари Харесай

Apple все още може да пусне MacBook със сензорен екран: какво е известно

Миналата седмица Apple показа iPad Pro 2024, който изненадващо работи с чипсета M4. M3 на компанията е на по-малко от година. Последното потомство iPad Pro прави усещане като на пресилено мощен хардуер и лимитирана iPadOS. Освен това размива границата сред таблетите и ноутбуците на компанията. За разлика от iPad, MacBook нямат сензорен екран и не са универсални. Сега вицепрезидентът на Apple по маркетинга на продуктите iPad и Mac разкри по какъв начин се съпоставят двете устройства и дали намиращият се в Купертино софтуерен колос ще добави поддръжка на сензорен екран към своите ноутбуци.

Най-новото потомство iPad Pro в действителност бие Mac. Но е разочароващо заради неприятно усъвършенстваната операционна система iPadOS. В изявление с Джоана Стърн от The Wall Street Journal, вицепрезидентът на Apple Том Богър съпоставя двете устройства. Това демонстрира, че компанията не вижда iPad и MacBook като съперници. Напротив, те взаимно се допълват — iPad работи като „ тъч “ устройство, до момента в който Mac е планиран за „ непряка операция “ с клавиатура, мишка или тракпад.

Репортерът на WSJ попитал дали Apple ще пусне Mac със сензорен екран и се опитал да получи отговор или намек. Богър обаче е декларирал, че iPad е със сензорно ръководство, а Mac — не. Това е по този начин, тъй като macOS предлага друга компютърна парадигма. Той прибавя, че доста консуматори имат и двете устройства, като iPad е метод да продължат да работят с Mac.

Стърн също е попитал Богър дали Apple може да промени проектите си за MacBook и да пусне модел със сензорен екран. Изпълнителният шеф на Apple е дал отговор: „ О, не мога да кажа, че в никакъв случай не променяме мнението си. “ Това допуска, че намиращият се в Купертино софтуерен колос си е оставил отворена малка врата за стартирането на MacBook със сензорен екран, макар че възможностите това да се случи може да са дребни.

Марк Гърман по-рано заяви, че Apple работи върху MacBook със сензорен екран и възнамерява да го пусне през 2025 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР