ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Републиканският представител Томас Маси си създаде

...
ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Републиканският представител Томас Маси си създаде
Коментари Харесай

Конгресменът от Maverick Kentucky избегна конфликт у дома, след като антагонизира лидерите на Републиканската партия

ФРАНКФОРТ, Кентъки (AP) — Републиканският представител Томас Маси си сътвори навика да антагонизира най-влиятелните водачи на Вашингтон в личната си партия, само че до момента не подкопа поддръжката му вкъщи в неговия твърдо закостенял регион Кентъки.

Преди четири години Маси си навлече гнева на тогавашния президент Доналд Тръмп, когато конгресменът самичък провокира закъснение на приемането на солидна COVID-19 спомагателен пакет. Тръмп назова жителя на Кентъки „ треторазряден грандстандър “ поради тактиката му на закъснение. Поражението щеше да бъде политически смъртен звън за доста политици от Републиканската партия, само че за Маси това беше грапавина по пътя, до момента в който той пътуваше към преизбирането през същата година.

Този месец Маси се причисли към протест против ръководителя на Камарата на представителите Майк Джонсън — дълъг опит, който беше отритнат от сътрудниците му. И въпреки всичко Маси не звучи обезпокоен от каквито и да е последици от неговите гласоподаватели за опита да изгони водача на Камарата...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР