Поради технически затруднения в момента е-винетки не могат да бъдат

...
Поради технически затруднения в момента е-винетки не могат да бъдат
Коментари Харесай

Пак проблем с е-винетките

Поради механически усложнения сега е-винетки не могат да бъдат купени посредством Националния снабдител на услуги, с който АПИ има подписан контракт за разпространяване. Работи се за оптимално бързо премахване на казуса, оповестиха от организацията.

Електронни винетки могат да се купят от уеб страницата www.bgtoll.bg, мобилното приложение, терминалите за самотаксуване и на касите в регионалните пътни ръководства на Агенция „ Пътна инфраструктура “, осведомиха от АПИ (api.bg).

Системата за продажба на електронни винетки потегли с многочислени проблеми в първите дни на годината. От 1 януари т.г. винетките към този момент са напълно електронни и не се изисква залепянето на стикер на предното стъклото на автомобила.

Още в първите дни на годината жители алармираха за проблеми при опитите да си купят електронни винетки. Заради проблемите шефът на АПИ Светослав Глосов подаде оставка. Премиерът Бойко Борисов пък се извини на българските водачи за неуредиците към въвеждането на електронната винетна система.

През тази година цените на винетките се резервират без смяна, като за леките коли се прибавя и опция за закупуване на уикенд винетка на цена от 10 лв..

Източник: vesti.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР