Популярната певица Деси Слава не скри радостта си, като сподели

...
Популярната певица Деси Слава не скри радостта си, като сподели
Коментари Харесай

Деси Слава обяви голяма новина

Популярната певица Деси Слава не скри насладата си, като показа с почитателите си вълнуваща вест. Хитовата изпълнителка още веднъж бележи триумф зад граница, който би трябвало да бъде приветстван. 

Блондинката е разчувствана и очевидно не може да скрие насладата, която изпитва в този миг. А сигурно има доста колежки, които в този миг й завиждат и желаят да бъдат на нейното място. 

Нейното музикално видео към песента " Поискай от мен " беше номинирано за премията за " Най-добро музикално видео " от влиятелните кино награди Septimius Awards. Церемонията по връчването на статуетките ще се организира на 26 септември в град Амстердам, Нидерландия.

Тази година Septimius Awards събират на едно място надарени актьори, режисьори и известни персони от цяла Европа и света. Ще бъде прочувствено и вълнуващо събитие, което ще сплоти музикални почитатели и експерти от целия свят. Десислава обяви, че с неспокойствие чака да се види с публиката още веднъж на сцената в Амстердам.

 

" Поискай от мен " е един от последните произведения на Десислава и към този момент е освоила милионите сърца по света. Номинацията й за Best Music Video явно е самопризнание за неповторимата визия, осъществяване и креативност, които участват в видеото. Феновете на певицата с неспокойствие чакат да видят дали нейното създание ще победи на едно от най-престижните киносъбития в света.

Всички почитатели, които любопитстват какво ще стане на 26 септември, с неспокойствие чакат да видят кой ще завоюва Best Music Video на Septimius Awards. Деси Слава дава обещание да показа неповторимо осъществяване на сцената, а настойниците на събитието разкриха, че най-хубавите режисьори и експерти в промишлеността ще участват на церемонията. Нейната номинация е единствено доказателство за това, че Деси Слава се трансформира в същинска мощ на музикалната сцена, почтена да бъде отличена за напъните си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР