Попфолк дивата Теди Александрова може да се похвали с неофициален

...
Попфолк дивата Теди Александрова може да се похвали с неофициален
Коментари Харесай

Теди Александрова с неофициален канал в YouTube

Попфолк дивата Теди Александрова може да се похвали с всекидневен канал в YouTubе за своите фенове, видя HotArena.

Звездата на телевизия Планета, която мощно нашумя и е апетитна хапка за всички клубове в страната, от година и половина има платформа в обществената мрежа , а почитателите и се усилват с всеки минал ден.

Меломаните се радват на това, което твори, а мненията са позитивни. Както знаете, тя е една от дребното изпълнителки, която пише сама музиката и текстовете на своите части. Каналът е всекидневен, само че с верификация, отговаряща на всички условия. Теди на няколко пъти в своя персонален инстаграм е споменавала, че платформата е на нейн обожател, който желае да резервира анонимносг, само че е мощно завързан към творчеството и я следи от началото на кариерата.

Почитателят е от музикално семейство, занимавал се е с оперно и естрадно пеене, а в този момент със спортна публицистика. От компания Пайнер също са наясно, както и господин Митко Димитров. Това е дребен подарък за Теди, а повода за появяването на канала е да се запазят  прочувствените моменти през годините. В него ще намерите 12 богати плейлисти с клипове от участията, лайф концертите от Пайнер, видеоклипове на всички части качени от канала и пуснати от компанията, само че маркирани с авторско право.

В музикалният канал на певицата може да намерите още караокета инструментали и ремикси на съвсем всички нейни шлагери, както и изявленията от медии. За най-запалените почитатели има плейлиста с няколко клипа - Еволюция през годините -няколко клипа, първият събрал всички видеа от началото на кариерата, вторият - лайф концертите от рождените дни на Пайнер, третият - Коледни и Новогодишни изяви, четвъртият - Годишни музикални награди и два с първите изяви на изпълнителката от кастинга Планета Дерби в Монтана през 2009, когато започва и нейната музикална кариера. В канала може да намерите и плейлист с двата независими албума- Теди Александрова 2014 и Н`я проблем - 2016. 

Теди на няколко пъти е споделяла, че това значи доста за нея и е признателна за  вниманието, което получава от феновете си на клубните участия и в обществените мрежи. Каналът може да бъде открит с ник нейм: Теди Александрова / Tedi Aleksandrova и линк към него:    
https://www.youtube.com/channel/UC3tcwGvJ82wOhx2STzywv0w
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР