Полицията в Смолян се самосезира за джигит от видеоклип, публикуван

...
Полицията в Смолян се самосезира за джигит от видеоклип, публикуван
Коментари Харесай

Полицията в Смолян се самосезира за джигит на пътя от Facebook

Полицията в Смолян се самосезира за джигит от видеоклип, оповестен във Фейсбук, съобщи кореспондентът на .
„ Убиец на пътя. В плътната колона сред Чепеларе и Хвойна тариката щеше да изпревари в завоя и едвам не умъртви хората в идващата от завоя кола “, написа Кръстина Чолакова в обществената мрежа.
По мотив публикувания в интернет и медиите видеоклип за рисково шофиране на 07.05.2018 година към 10:20 часа на път II-86 в сектора сред гр.Чепеларе и с.Хвойна, управлението на ОДМВР-Смолян се самосезира и предприе нужните ограничения за определяне причинителя на нарушаването, заяви малко по-късно полицията.
До сегашния миг е открито, че притежател и лидер на лекия автомобил „ Опел Инсигния “ е 66-годишен мъж от гр. София.
Същият ще бъде свикан да се яви в бранш „ Пътна полиция “ при ОДМВР-Смолян, където да изясни случилото се. За изясняване на обстоятелствата и събитията сведения ще бъдат снети и от свидетелката, снимала видеоклипа.
„ Обръщаме се към останалите участници в придвижването, включително лидерът на насрещно движещия се автомобил и тези, които са възприели обстоятелства, свързани с рисковото шофиране, да се обадят на тел. 0301/ 35 521 и да оповестят телефон за връзка с тях. Благодарим за подадения сигнал и приканваме всички участници в придвижването, станали очевидци на нарушавания на разпоредбите за придвижване да алармират способените органи на тел. 112 или в най-близкото ръководство на Министерство на вътрешните работи “, излиза наяве още от известието.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР