Жена е с изгаряния след голям пожар в дома ѝ

...
Жена е с изгаряния след голям пожар в дома ѝ
Коментари Харесай

На косъм от смъртта! Огромен пожар лумна в къща във Врачанско, жена едва не изгоря жива

Жена е с изгаряния след огромен пожар в дома ѝ във Врачанско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в регионалния град.
Ужасяващият случай е от тази нощ. Сигнал за него е подаден в 2.20 часа на тел. 112. Обадила се 52-годишна жителка на Селановци, която е декларирала, че е зародил пожар в кухненска сграда и къща, употребена от нея. Собствеността на парцела е в развой на изясняване. 
Вследствие на случая, дамата е обгазена и обгоряла по крайниците. Тя е прегледана от екип медици от филиала за незабавна помощ в Оряхово, като по-късно е превозена с кола за спешна помощ до МБАЛ „ Христо Ботев “ във Враца за спомагателен обзор и лекуване. 
В разследване на пожара кухненската сграда и покривът на къщата са изгорели. Пожарът е загасен от чиновници на пожарната в Оряхово. Причините за случилото се, както и нанесените вреди, са в развой на определяне. Предстои на адреса да бъде осъществен оглед в светлата част на денонощието. Работата по случая продължава, като към този момент има формирано досъдебно произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР