Полицията очаква след обяд по-силен трафик, каза Лъчезар Близнаков от

...
Полицията очаква след обяд по-силен трафик, каза Лъчезар Близнаков от
Коментари Харесай

Засилен трафик по пътищата след обяд при Голямото завръщане

Полицията чака след обяд по-силен трафик, сподели Лъчезар Близнаков от Пътна полиция.

Всички пътища са почистени, само че по проходите и сенчестите сектори би трябвало да се кара изключително деликатно, прикани той.

В региона на Благоевград ще има повече екипи на полицията поради упования трафик от Банско и Гърция. На тунел " Витиня " също има повече полиция.

Особено засилени са инспекциите за пияни водачи.

Пешеходец е потърпевш на бул. " Цариградско шосе ". Това сподели контрольор Лъчезар Близнаков.

" В новогодишната нощ няма починали участници в придвижването, все пак се случиха произшествия с водачи използвали алкохол. Хората не престават да си разрешават да се качват в колите пили. На територията на Община Хисаря лидер на 23 години, седнал зад кормилото с 1, 82 централизация алкохол в кръвта се прекатурва на пътя, на територията на Хасково също е станало едно произшествие с лидер, който си е разрешил да ръководи с 1,72 промила. Сериозни стойности са за алкохол ", сподели контрольор Близнаков.

Той обърна внимание, че липсват сигнали от жители във връзка с алкохола. " Всички водачи, които сядат пили, са пили с някого. Как могат да стоят хората безучастни и да разрешават на някого д а се качи в колата и да ръководи? ", разяснява още инсп. Близнаков.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР