Перничанинът Илиян Тодоров, който изтърпява доживотната си присъда в пловдивския

...
Перничанинът Илиян Тодоров, който изтърпява доживотната си присъда в пловдивския
Коментари Харесай

ЗА ВЕЛИКДЕН: Килърът от Соло пребит жестоко в пандиза

Перничанинът Илиян Тодоров, който изтърпява доживотната си присъда в пловдивския затвор поради убийството на Кирил Въжаров и Васил Александров, е бил грубо пребит от пердах зад решетките дни преди Великден, написа най-тиражният столичен седмичник „ Уикенд “.

По изказвания на изданието, информацията им е от пандизчии, излежаващи присъди в същия затвор.

Според вестника, на 2 май килърът от Соло се спречкал с рецидивиста палач Божидар Атанасов, който изтърпявал доживотна присъда за убийството на предприемача Огнян Харизанов – Оги Лудия и за изтезанието на митничаря Георги Дребчев.

Кавгата завършила трагично за Илиян Тодоров, който бил пребит с юмруци и ритници от закоравелия нарушител. Нещо повече – в резултат на побоя перничанинът изпаднал в безсъзнание и се наложило да бъде откаран с носилка в лечебницата на пандиза.

Причините за абсурда не са ясни, само че съгласно мълвата сред пандизчиите, Божидар Атанасов се опитал да принуди Илиян да му провежда внасянето на мобилен телефон зад решетките и след последвал отвод се стигнало да саморазправата.

Други пък настояват, че до побоя се стигнало, тъй като Илиян отказал да взе участие в проект на Божидар за взаимно бягство от зандана.

„ Затворническата администрация покри случая на принуждение, а Илиян Тодоров до този миг не е подал тъжба. Божидар пък беше въдворен в изолатора за два дни “, разказва затворник, поискал анонимност.

По думите му Илиян е обичай за повторно, откакто бе екстрадиран от Узбекистан и затворен в Пловдивския затвор да излежава присъдата си. Още в първите дни от престоя си Тодоров бил ошамарен и от ромския престъпник Зафир, само че се отървал единствено с разрушен нос.

Илиян Тодоров се укриваше повече от 12 години от правораздаването, откакто бе наказан на доживотна присъда за убийството на две момчета пред дискотека „ Соло “ в София.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР